IMA LI OVO SMISLA? Navijači se vraćaju na tribine u Engleskoj, ali pravila su rigorozna!

FOTO:

Dobre vijesti stižu za ljubitelje nogometa na Otoku, tamošnji Odjel za kulturu i sport je izdao priopćenje u kojem će navijači ponovno smjeti na tribine. Prvi razred engleskog nogometa Premiership smije imati do četiri tisuće gledatelja, Championship ih može ugostiti do dvije tisuće.

Očekuje se da bi se povratak mogao dogoditi 2. prosinca ove godine, klubovi u nižim rangovima natjecanja će i dalje igrati pred praznim tribinama. Isto tako, britanska vlada je izdala strogi pravilnik ponašanja na tribinama. Gledatelji neće moći konzumirati alkohol na stadionu i u okolici, nema skandiranja ni pjevanja navijačkih pjesama.

VIRALNI HIT: POGLEDAJTE NEPROCJENJIVU REAKCIJU LOVRENA NAKON ŠTO JE RONALDO TRAŽIO PREKRŠAJ!

Ovim potezima se prema tamošnjim medijima želi smanjiti količina aerosola u zraku kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. Gledatelji koji će pohoditi premierligaške stadione moraju pročitati i potpisati ovaj pravilnik na mjestima gdje se inače prodaju ulaznice, tijekom boravka na stadionu moraju imati masku cijelo vrijeme a prije toga ispuniti zdravstveni upitnik.

Unositi bilo kakvu tekućinu neće biti moguće, osim dezinfekcijskog sredstva i to u bočici od maksimalno 50 mililitara. Velika Britanija je imala velikih problema s pandemijom koronavirusa tako da premijer Boris Johnson ništa ne želi prepustiti slučaju.

Komentari

komentara

« Povratak