IMA TU NEKOLIKO MINA: Ovo su potencijalni protivnici Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka!

FOTO:

Novi/stari hrvatski prvak Dinamo Zagreb svoju europsku avanturu započet će u drugom pretkolu Lige prvaka. Ono što je važno je podatak da će klub iz Maksimira biti nositelj sve do Play-offa Lige prvaka, ali naravno, na putu do elite ima nekoliko ozbiljnih klubova koji itekako mogu biti teška prepreka.

Football Rankings, koji se bavi renkingom europskih klubova te projekcijama i permutacijama njihovih statusa u kontinentalnim natjecanjima, objavio je koje bi klubove Dinamo mogao izvući prema trenutnom stanju.

Na popisu su zanimljivi klubovi: Steaua, koja se vratila na vrh u Rumunjskoj, pa egzotika u vidu Farskih Otoka (Klaksvík) ili Gibraltara (Lincoln Red Imps), zatim najniže pozicionirana mina, poljska Jagiellonia te stari poznanici, kosovski Ballkani.

No, Dinamo bi do Lige prvaka mogao i tako da ode samo 150 kilometara od Zagreba. Prvak BiH će vjerojatno biti Borac iz Banja Luke, pa bi se spajanjem prvaka susjednih zemalja u pretkolu Lige prvaka vratili u vremena jugo-lige.

Konačno, postoji vjerojatnost i da u ovoj fazi igra par koji nitko ne želi, Dinamo – AEK. Njihove utakmice prošle sezone u 3. pretkolu Lige prvaka obilježila je velika tučnjava navijača u Ateni te pogibija ultrasa grčkog kluba.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak