IMAJU ČUDNE ZAHTJEVE: Španjolski drugoligaš u svoje redove želi vratiti Hajdukovog braniča!

FOTO:

Splitski Hajduk konačno bi se mogao riješiti velikog utega na Poljudu. Španjolski stoper Borja Lopez ničime nije opravdao status pojačanja a trenutno prima veliku plaću za hrvatske uvjete. Španjolske novine su se raspisale da ga želi vratiti bivši klub, Sporting Gijon.

Borja je rođen u Gijonu, već je igrao za Sporting odakle je transferiran u francuski Monaco za 2 milijuna eura. Drugoligaš nema veliki budžet pa će pričekati da Lopez ispregovara raskid ugovora s Hajdukom, uvjete od novog kluba već je prihvatio.

No, teško je očekivati da će Bijeli pustiti stopera za besplatno, radije će sačekati rasplet situacije i pokušati utržiti nešto od prodaje Španjolca. U Split je stigao 2017. godine, prema Transfermarktu vrijedi oko 800 tisuća eura.

Prije mjesec i pol dana ova dva kluba su već sjeli za stol kako bi pokušali dogovoriti posao ali od toga nije bilo ništa. Ukoliko Sporting ne pristane platiti odštetu, idućeg ljeta mogu Borju angažirati kao slobodnohg igrača jer mu istječe ugovor s Hajdukom.

Komentari

komentara

« Povratak