IMAJU ODLIČAN ODNOS: Evo tko bi mogao postati novi trener Rijeke!

FOTO:

Rijeka se odavno oprostila od titule, ali i dalje postoji prilika da sezona završi uspješno ukoliko sruše Hajduk u finalu hrvatskog Kupa.

Ovog hrvatskog prvoligaša prati glas kako su igrali daleko najljepši nogomet u HNL-u ove sezone, ali slaba je to utjeha za glavnog trenera Gorana Tomića i njegove izabranike koji su neočekivano kiksali protiv Hrvatskog Dragovoljca, Gorice pa i protiv Lokomotive.

A i još uvijek nije poznato hoće li Goran Tomić uopće bit na kormilu Rijeke sljedeće sezone. Naime, sportski direktor Rijeke Robert Palikuča u intervjuu za Novi list pohvalio je trenera Dragana Tadića, koji je tijekom zime preuzeo Hrvatski dragovoljac nakon što je vodio juniore riječkog kluba. Podsjetimo, uz Tadića, iz Rijeke u Dragovoljac otišli su brojni igrači, ali klub iz Sigeta nisu uspjeli spasiti, već je ispao iz Prve HNL.

“S Tadićem imamo jako dobru komunikaciju. Vidjet ćemo gdje on sebe vidi, za njega će sigurno biti mjesta u Rijeci. Moramo vidjeti koju mu ulogu možemo ponuditi i vidi li se u njoj. Pokazao je da može prihvatiti jako tešku situaciju i s njom se na pravi način nositi. Vjerujem, da je bio trener Dragovoljca cijelu sezonu, imali bi šansu spasiti se”, izjavio je Palikuča za Novi list.

Isti medij spominje kako se govori o odlasku Gorana Tomića s klupe Rijeke, pa zbog ove izjave Palikuče kao potencijalnu zamjenu vide upravo Tadića.

Komentari

komentara

« Povratak