IMAMO BUDUĆNOST: Dva hrvatska talenta potpisala ugovor s Bayernom!

FOTO:

Mladi hrvatski nogometaši nedavno su potpisali nove ugovore s njemačkim velikanom Bayernom i tako produljili suradnju. Radi se o mladićima Gabrijelu Vidoviću i Gabrijelu Marušiću koji su u Bavarsku stigli iz Augsburga odnosno Nurnberga.

Vidović igra na poziciji veznjaka i trenutno je član U-17 reprezentacije Vatrenih, prethodno je bio član mlađih uzrasta Hrvatske. Marušić zasada nije upisao nastupe na našu reprezentaciju ali izbornik Tomislav Rukavina je rekao kako ga ima na radaru.

Obojica talentiranih nogometaša su s Bayernom dogovorila suradnju do ljeta 2023. godine. Vidović je u omladinski pogon stigao 2016. godine, dok je Marušić član minhenskog kluba od 2017. godine. Još jedan naš igrač, Josip Stanišić, debitirao je za prvu momčad te može pokrivati sve pozicije u obrani.

Mladim Hrvatima bi se na ljeto mogao pridružiti Andrej Kramarić, njemački mediji su dosta pisali o njegovom prelasku u europskog giganta. Krama je u pravim godinama da ostvari transfer karijere i odigra još nekoliko vrhunskih sezona.

Komentari

komentara

« Povratak