IMAMO DOJAVU: Neymar neće ići na Svjetsko prvenstvo!

FOTO:

Svi dobro znamo kako je Neymar da Silva Santos Junior glavni igrač Brazila te kako su bez njega itekako oslabljeni.

Hoće li se oporaviti?

Ljubitelji nogometa u Brazilu s nestrpljenjem svakog dana iščekuju informacije vezane za Neymara i njegovu povredu. Svi se nadaju kako će Neymar biti spreman za nastup, no vijesti koje su dobili danas nisu nimalo pozitvne i ohrabljujuće.

Član francuskog PSG-a trenutno boravi u Brazilu, gdje se oporavlja nakon operacije noge. Prema neslužbenim prognozama liječnika on bi trebao biti u potpunosti oporavljan krajem svibnja ili početkom lipnja, neposredno prije početka Mundijala, ali točan datum njegovog povratka na nogometne terene ne može se točno predvidjeti.

Poznata osoba…

Međutim, poznati i priznati brazilski prorok Carlinhos Vidente je sa svojim prognozama zastrašio sve one koji vjeruju u takve praznovjerje: „Neymar zbog ozljede neće biti u mogućnosti da se pojavi na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Vidente, te nastavio: „Pet do sedam mjeseci će mu biti potrebno za potpuni oporavak, a Brazil će završiti turnir na trećem ili četvrtom mjestu. ”

Treba istaknuti da je Vidente vrlo poznat u svojoj zemlji i vrijedi za čovjeka koji može vrlo precizno predvidjeti događaje u budućnosti. Tako je, na primjer, najavio da će Brazil biti eliminiran u polufinalu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Svi znamo kako je završena polufinalna utakmica protiv Njemačke, gdje je Brazil doživio potpunu blamažu od budućih i aktualnih prvaka.

Neymar je ove sezone upisao 30 nastupa i 28 pogodaka za PSG. Za Brazil ima 83 nastupa te 53 pogodaka.

„Pravedna“ UEFA: velikom francuskom klubu prijeti izbacivanje iz europskih natjecanja?

 

Komentari

komentara

« Povratak