IMATE MAX TV, EVO TV, TELEMACH ILI NEŠTO DRUGO? Evo čiji će korisnici moći gledati HNL, a koji neće…

FOTO:

HNTV je u utorak odradio i posljednji prijenos u svojoj relativno kratkoj, ali bogatoj povijesti, bio je to prijateljski ogled Nafte i Dinama u Lendavi.

Hrvatski nogomet uskoro seli na nove kanale MAXtv-a, MaxSport 1 i 2. Prvi prijenos na novom kanalu trebala bi biti utakmica Superkupa između Hajduka i Dinama, no dosad je cijeli projekt bio obavijen velom tajni.

Neke su informacije, doduše neslužebnog karaktera, ipak stigle do Sportskih novosti, pa tako doznaju da će hrvatski nogomet i dalje televizijskim gledateljima približavati novinarsko-reporterska ekipa s HNTV-a.

Riječ je o mladim i kvalitetnim kadrovima koji su prošlih godina ‘ušli u dubinu’ hrvatske nogometne zbilje te je njihov ‘transfer’ zapravo logična posljedica preslagivanja vezanih uz novi ugovor o televizijskim pravima.

MaxSport 1 i 2 trebali bi biti dostupni svima koji su i dosad pratili HNL na MAXtv-u, odnosno onima koji imaju sportski paket. Njima se ništa dodatno neće naplaćivati, a programe s prijenosima HNL-a i ostalih liga moći će pratiti i korisnici Iskona te EVOtv-a. Korisnici A1 televizije, Telemacha i Optime nažalost neće moći gledati MaxSport kanale…

DINAMO JE DODAO GAS: MODRI SREDILI ČETVRTO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!?

Komentari

komentara

« Povratak