INCIDENT NA TRENINGU REPREZENTACIJE: Marko Livaja se obračunao s navijačima!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se uoči završnice Lige nacija gdje polufinalni susret igraju protiv Nizozemske. No, na današnjem treningu dogodio se incident.

Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju, pišu Sportske novosti.

Odmah su reagirali zaštitari i policija na tom dijelu tribina pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju. “Smeće jedno, marš iz reprezentacije” i “pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili”, vikali su oni koji su isprovocirali Livaju. Aludirali su na štetu koju je na finalu Kupa napravila Torcida.

Podsjetimo odakle ovo tjeranje iz reprezentacije koje je Livaja morao slušati tijekom današnjeg treninga. Glavna vijest nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika bio je baš Livaja. Najbolji igrač Bijelih je poveo navijanje pjesmom koja sadrži elemente nasilja, čime je uvrijedio navijače Šibenika. Uskoro su za Livaju stigle loše vijesti jer je HNS protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

U Indexovoj anketi pitali smo vas treba li Zlatko Dalić izbaciti Livaju iz reprezentacije zbog ovog postupka. Većina čitatelja slaže se da je Livaja napravio prekršaj koji zahtijeva neku vrstu kazne. Čak 50% čitatelja od njih preko 28 tisuća smatra da bi Livaja trebao biti izbačen iz reprezentacije.

S druge strane, čak 41% čitatelja smatra da Livajin postupak nije za kaznu jer nema veze s reprezentacijom, a 9% čitatelja se izjasnilo da smatra da je Livaja zaslužio biti izostavljen iz kadra za Final Four Lige nacija, ali ne i trajno prekrižen kod Dalića. Kazna još uvijek nije izrečena.

Komentari

komentara

« Povratak