INCIDENT NAKON UTAKMICE: Jesu li ovo napravili navijači Dinama?

FOTO: Marko Lukunić/Pixsell

Zagrebački derbi između Lokomotive i Dinama završio je remijem 2:2 u sklopu 22. kola HNL-a. Lokomotiva je dvaput vodila, najprije je zabio Krivak, a onda i Duje Čop, dok je za Dinamo dvaput zabio Bruno Petković. Dinamo je tako u zadnje dvije utakmice protiv Lokomotive osvojio samo bod.

Teško se sjetiti kad je utakmica Lokomotive i Dinama izazvala toliko tenzija. Bilo je nervoze i naguravanja na terenu, bilo je bačenih čaša, plastičnih, doduše, na Sergeja Jakirovića, a bilo je gledatelja, i to onih s ‘uljuđene’ zapadne tribine, svoj bijes zbog Dinamova neuspjeha (2-2), iskaljivali na razne načine. Pljuvali su Dinamove igrače na ulazu u svlačionicu, čak i Lokomotivine, vrijeđali sve oko sebe.

No, nije na tome ostalo ekskluzivno doznaje Germanijak.hr. Naime,  nakon utakmice došlo je do još većeg incidenta, a onaj najveći je ipak spriječen reakcijom ‘klemmovaca’, zaštitara, koji su bili prisebni i zaustavili napada.

Naime, njih 15-ak ljutitih spustilo se pred ulaz u svlačionice i pokušalo ući unutra, tko zna s kojom namjerom. Bi li napali Dinamove igrače, suce, nekoga iz delegacije Modrih ili iiz Lokomotive? Srećom, nismo to saznali, redari su reagirali promptno, dečki su vidjeli da imaju posla s jačima od sebe i na kraju su se povukli. Jedan od njih, ipak, izvukao je deblji kraj, bilo je tu i krvi, niti kiša nije mogla baš sve oprati.

Tko su ti ljudi, nismo saznali, međutim, iskusni poznavatelji sigurnosne situacije tvrde da ne pripadaju najvatrenijim navijačima, da nisu BBB. Južina i piva, loša igra i rezultat Dinama očito su ih malo previše izbacili iz tračnica, s obzirom da znamo s kim su imali posla, možda su na kraju dobro i prošli.

Komentari

komentara

« Povratak