INTER MIAMI ŽELI SAMO NAJVEĆE: Beckham dovodi dvojicu nogometnih velikana!?

FOTO:

Slavni David Beckham, jedan je od vlasnika američkog Inter Miamija. Bivši je engleski reprezentativac otkrio koga želi u svom klubu, a želje mu nisu nimalo skromne.

Želi samo najveće

Bivša zvijezda Manchester Uniteda i AC Milana, David Beckham ovaj je vikend prisustvovao na svečanosti predstavljanja novog dresa Intera iz Miamija. Usput, slavni je Becks za AFP otkrio planove za budućnost.

„Već sam prije naglasio kako nam je cilj u vlastitoj akademiji stvarati kvalitetne igrače. Ako možemo dobiti vlastitog igrača koji je odrastao uz Inter Miami i i koji diše za ovaj klub, to bi bilo zaista sjajno.“, započeo je Beckham pa nastavio:

„Ipak, jasno nam je da ovaj grad i navijači ovog kluba žele više od toga, žele najveće nogometne zvijezde. Već sada imamo u momčadi igrače poput Gonzala Higuaina i Blaisea Matuidia, koji su nam dodali dašak nogometnog galmura. U budućnosti želimo još više takvih igrača.“

Na pitanje novinara o mogućem dovođenju Cristiana Ronalda ili Lea Messija, Beckham je posve iskreno odgovorio:

„Miami je sjajno mjesto za igrače poput njih, koji imaju puno iskustva, a i dalje se žele dokazivati. Naravno, oni su igrači kojima težimo!“

Inter Miami je osnovan 2018. godine, a od ove sezone se sezone natječe u prvoj američkoj ligi.

Komentari

komentara

« Povratak