IPAK IZVAN POGONA: Real objavio detalje Modrićeve ozljede!

FOTO:

Luka Modrić se na kraju utakmice Wales – Hrvatska (1:1) u kvalifikacijama za Euro ozlijedio kada je faulirao Wilsona koji je bio u naletu. Zbog toga je kapetan Hrvatske dobio žuti karton, ali i udarac koljenom u mišić, zbog čega je morao biti zamijenjen.

Modrić se od boli srušio na teren, a udarac je bilo toliko snažan da Modrić nije travnjak mogao napustiti sam, već su mu pomogla dva člana liječničke službe hrvatske reprezentacije.

“Dobio sam udarac koljenom u mišić koji malo boli. Kontuzija je snažna, ali vjerujem da nije ništa teže, da ću kroz koji dan biti dobro”, rekao je Modrić nakon utakmice, a Real je danas objavio detalje Modrićeve ozljede.

”Nakon obavljenih testova, našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je velika oteklina na području kvadricepsa. U tijeku je oporavak i nastavak rehabilitacije”, stoji u priopćenju Reala.

U Realu je oglašena uzbuna zbog Modrićeve ozljede pred El Clasico. S obzirom na to, ali i da je madridski klub već negodovao nakon što mu se playmaker ozlijeđen vratio i nakon okupljanja reprezentacije u rujnu, te preporučio Modriću da ne igra protiv Mađarske, može se pretpostaviti kako neće htjeti da njegov igrač nastupa za Hrvatsku u posljednjoj utakmici kvalifikacija 16. studenoga protiv Slovačke.

PAO JE DOGOVOR: MARIO MANDŽUKIĆ OD SIJEČNJA IMA NOVI KLUB!

Ronaldo je zabio 700 golova u karijeri. Koliko ih ima Messi?

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak