IPAK JE OTIŠLA: Iz Dinama objasnili zašto je Peras dobila otkaz!

FOTO:

Dinamov izvršni odbor je sinoć na redovnoj sjednici donio odluku o razrješenju dužnosti Vlatke Peras s mjesta predsjednice Uprave kluba. Njoj prema ugovoru o radu pripada oko 300.000 eura neto otpremnine. Na press konferenciji dan nakon odluke bio je Dinamov dopredsjednik i član Izvršnog odbora Dubravko Skender, koji je obrazložio odluku IO-a.

“Nakon rasprave o dostavljenom mišljenju angažiranog odvjetničkog ureda IO je donio odluku o razrješenju Vlatke Peras s mjesta predsjednice Uprave i raskid njezina ugovora zbog osobito teške povrede radnog odnosa. Sukladno zakonu Vlatka Peras nema pravo na otkazni rok i na otpremninu. Detalje vam ne mogu otkriti”, rekao je Skender u uvodu.

Koliko će otkaz stajati Dinamo?

Riječ je o izvanrednom otkazu. Sukladno zakonu, ona nema pravo na otpremninu.

Očekujete li da će ona ići na sud?

Ne mogu prejudicirati, to je njezina odluka.

Kako je ona prihvatila?

Danas tijekom jutra kolega Nauković i ja razgovaralo smo s g. Peras. Možete mi vjerovati ili ne, ali to je s obzirom na okolnosti bio ugodan razgovor i hvala i g. Peras i kolegi Naukoviću da su tome pridonijeli. Ova situacija odradila se u ljudskim uvjetima.

Što je s g. Podnarom i g. Tomačićem i njihovim otpremninama?

Ne razgovaramo o otpremnini budući da su obojica članovi Uprave. Ovdje vjerojatno pucate na kontinuitet upravljanja klubom. Uprava dalje funkcionira.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak