IPAK JE TO BORAC: HNS objavio kakvo je stanje sa Vidom!

FOTO: Screenshot

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvu službenu utakmicu nakon prekrasnih mjesec dana na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje smo osvojili drugo mjesto. I odmah je prvi protivnik bio pravi ispit jer se radi o europskom prvaku Portugalu. No, utakmicu je zasjenila neugodna scena u kojoj je sudjelovao Vida…

U 26. minuti Andre Silva se sjurio prema golu Vatrenih, Vida je sjajno uklizao u zadnji trenutak, a prema lopti je istrčao i Lovre Kalinić koji je nehotice udario svog suigrača po ruci.

Vida je ostao ležati na travnjaku uz bolnu grimasu na licu. Liječnička ekipa je promptno reagirala i nastojala sanirati ozljedu, no vidjelo se na hrvatskome braniču da je u velikim bolovima. U 34. minuti bilo je jasno da Vida ne može nastaviti igru i na nosilima je iznesen s travnjaka. Umjesto njega u igru je ušao Tin Jedvaj.

Dobre vijesti saznali smo malo prije ponoći kad je HNS objavio dobre vijesti putem službenog Twitter profila:Domagoj Vida zadobio je protiv Portugala jaku kontuziju nadlaktice, no na pregledu se nisu vidjele nikakve koštane ozljede i trebao bi uskoro biti spreman.

VELIKI PRIJATELJI: POGLEDAJTE ŠTO MANDŽUKIĆ RADI SA RONALDOM DOK SU PORTUGAL I HRVATSKA IGRALI PRIJATELJSKU UTAKMICU…

 

Komentari

komentara

« Povratak