IPAK MOŽE GORE: UEFA će zadati veliki udarac Juventusu!

FOTO:

Talijanski Juventus jučer je po drugi put ove sezone dobio kaznu zbog financijskih malverzacija. Ovog puta odlučeno je kako im se oduzima deset bodova u aktualnom prvenstvu.

Ali to nije sve pa je tako jučerašnji dan zaista bio iz noćne more za sve koji su vezani uz ‘Staru damu’. Naime, nakon ove kazne Juve je imao naizgled jednostavno gostovanje kod Empolija da bi tamo doživjeli blamažu izgubivši 4:1 Ali, ni to nije sve!

Naime, talijanski mediji danas pišu kako UEFA (europska krovna nogometna organizacija) sprema zadati posljednji udarac. Čak i ako Juventus izbori Europu sljedeće sezone, UEFA će ih izbaciti a pod razlog kazne će staviti upravo navedene financijske malverzacije. Iako neki čak tvrde kako je UEFA jako ljuta na Juve zbog šuškanja o Superligi pošto ju otvoreno zagovaraju.

Podsjetimo, Juventus je pod komandom Andree Agnellija bio jedan od glavnih zagovaratelja Superlige, koja je na kraju obustavljena. Ipak, neki tvrde kako je ta ideja i dalje nekako u zraku.

Juve se nakon 36 kola nalazi na sedmom mjestu, a u sljedećem kolu dolazi im Milan kojeg moraju svladati te potom imati sreće u ostalim rezultatima. U posljednjem kolu imaju gostovanje kod Udinesea. Čak i postoji nada za Ligom prvaka, ali šanse su jako male. Ipak, tu je ta UEFA koja čeka kraj sezone pa će se obračunati s Juventusom…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak