IPAK NAPUŠTA OSIJEK? Nenad Bjelica glavni kandidat za klupu ovog kluba!

FOTO:

Prije nekoliko dana stigla je vijest iz Italije kako je Nenad Bjelica među kandidatima za klupu talijanske Spezije. Danas stižu svježe vijesti.

Kako prenose Sportske novosti, Nenad Bjelica postao je glavni kandidat za klupu Spezije! Lokalni portali u Speziji donijeli su tako priču da je Bjelica bio u klubu na razgovoru, da je čak dva sata pričao sa sportskim direktorom Riccardom Pecinijem, a da je razgovoru nazočio i nogometni agent Vincenzo Cavaliere, da su se dotaknuli i detalja raskida ugovora s Osijekom.

Bjelica je, podsjetimo, već bio na klupi Spezije, ostao je u jako lijepom sjećanju tamošnjim navijačima i, tvrde Talijani, bio bi tamo ponovno sjajno dočekan.

Spezia, inače, traži nasljednika Thiaga Motte, a osim Bjelice spominjali su se i Pirlo, Gattuso, Gotti i Andreazzoli, no, svaki iz svojih razloga otpali su, čini se, iz utrke.

Pirlo je, primjerice, tražio previše novca i nije spreman smanjiti financijske zahtjeve. A prvi je kandidat (bio) Francesco Farioli, 33-godišnji trener turskog Alanyaspora. No, on ima birokratski problem, ne posjeduje pravovaljanu trenersku A licencu za rad u Italiji (u Turskoj nema problem), u Speziji nisu pronašli mogućnost po kojoj bi voditi momčad i Bjelica je time postao glavni kandidat za novog trenera.

No, ako je razgovor Pecinija i Bjelica i stigao blizu dogovora, zadnju riječ ipak će imati klupski gazda, vlasnik, Amerikanac Robert Platek. Odluka se očekuje za koji dan, svakako prije 13. lipnja kad počinju Osijekove pripreme, a prema svim informacijama koje dolaze iz Italije Bjeličini su izgledi za klupu Spezije sve veći.

Komentari

komentara

« Povratak