IPAK NIJE NEYMAR: Evo tko je platio jamčevinu za Dani Alvesa!

FOTO:

Prije nekoliko dana prozujala je vijest kako je uplaćena jamčevina od milijun eura za Dani Alvesa, slavnog brazilskog nogometaša koji je završio u zatvoru zbog silovanja.

Španjolski mediji pisali su prvo kako je Neymar uplatio čak 150 tisuća eura žrtvi silovanja tijekom suđenja, ali je nakon suđenja odustao od financijske pomoći jer je presuđeno da je njegov bivši suigrač zaista kriv. Točnije, to je sve učinio Neymarov otac.

No, Dani Alves je ipak slobodan! Doduše, morao je predati oba pasuša, brazilski i španjolski, što znači da ne može napustiti Španjolsku. Osim toga, mora se svaki tjedan javiti na sud. Nadalje, ne smije se približiti žrtvi. Konačno, njen odvjetnik je najavio žalbu na odluku i dodao: “Skandalozno je da su na slobodu pustili osobu koja za tren može skupiti milijun eura.” Za tren mu je to i uspjelo, a španjolski mediji otkrivaju identitet osobe koja mu je platila slobodu. Pišu da je to Memphis Depay (30), napadač Atletica i Nizozemske.

Depay je ranije opravdavao i branio nogometaše koji su imali ozbiljnih problema sa zakonom. “Ljudi moraju znati da imam jako tešku prošlost. Brat je odležao deset godina u zatvoru i jedva sam ga viđao. Benjamin Mendy i Dani Alves su također umiješani u kriminalne slučajeve, ali to ne znači da mi više nisu prijatelji. Ne želim opravdavati njihove postupke ili ih podržavati, ali nikad ih neću iznevjeriti.” Quincy Promes je u Nizozemskoj osuđen na 6 godina zatvora zbog umiješanosti u krijumčarenje 1.3 tona kokaina. Nedostupan je vlastima svoje zemlje jer je u Rusiji. Depay ovako o njemu govori: “Ne poznajem Quincyja kakvog opisuju. ”

Benjamin Mendy je također bio optužen za silovanje. Njega je desetak žena prijavilo, ali je engleski sud presudio da francuski nogometaš Manchester Cityja nije kriv te je oslobođen nakon godinu i pol u zatvoru. Depay je nakon presude izjavio: “I što sad? Tko će ovom čovjeku vratiti život, karijeru? Tko će odgovarati za sve?”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak