IPAK NIJE SAMO GLASINA: Još se jedna osoba uključila u misiju vraćanja Messija na Camp Nou!

FOTO:

Kao grom iz vedra neba je odjeknula jučerašnja vijest o tome kako predsjednik Barcelone planira vratiti Lea Messija na Camp Nou.

I Xavi želi Messija

Pomalo nevjerojatnom jučer se učinila izjava predsjednika Barcelone Joana Laporte kako želi vratiti Lea Messija na Camp Nou. Kako to nije samo pusta glasina, danas potvrđuje i ugledni Sport. Naime, Sport piše kako je trener Barce, Xavi Hernandez, zatražio od čelnika kluba dovođenje Lionela Messija!

„Xavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da Messijev povratak može puno pomoći katalonskom klubu, kako financijski tako i sportski.”, piše Sport i navodi kako je i Messijev i Barcelonin cilj da Argentinac završi karijeru u klubu u koji je došao kao 13-godišnjak.

Naravno, u Barceloni su svijesni kako to neće biti lako, a najizglednije je da se ova ideja realizira srpnju 2023. godine, kada Argentinac postane slobodan igrač.

Problem bi mogao biti i to što PSG nudi Messiju novi ugovor. Dakle, iduće ljeto ćemo vidjeti hoće li kod Argentinca prevagnuti ljubav prema Barci ili PSG-ov novac.

KAKVA SENZACIJA: Predsjednik Barcelone najavio transfer koji će uzdrmati nogometni svijet!

Komentari

komentara

« Povratak