IPAK NIŠTA OD POVRATKA U DINAMO: Zvonimir Boban pronašao novi posao!

FOTO:

Legendarni hrvatski nogometaš, Zvonimir Boban, uvelike se povezivao s povratkom u zagrebački Dinamo. No, taj film ipak neće gledati.

Talijanski Sky Sport objavio je kako će Boban biti stručni komentator u idućoj sezoni Lige prvaka! Legendarni hrvatski nogometaš s poznatim nogometnim licima, kao što su trener Fabio Capello i bivši nogometaši Alessandro Del Piero, Esteban Cambiasso, Alessandro Costacurta i Paolo Di Canio, komentirat će elitno europsko natjecanje, koje će od iduće sezone imati drugačiji format.

Legendarni Dinamov kapetan bez posla je otkako je u siječnju iznenada otišao iz UEFA-e. Boban je bio bliski suradnik predsjednika Aleksandra Čeferina i praktički drugi čovjek UEFA-e kao njezin direktor nogometa. No nije mogao prijeći preko Čeferinove ogromne želje za vlašću, javno ga je prozvao i napustio Nyon.

Prije toga radio je kao sportski direktor u Milanu, a od odlaska iz UEFA-e prvi put u životu nije neko vrijeme radio ništa direktno vezano uz nogomet. Još tad, u siječnju, u jeku borbe za vlast u Dinamu, Bobana se povezivalo s povratkom u Maksimir. On je zaista i bio u kombinacijama za predsjednika Dinama na listi Dinamovo proljeće, ali to je otpalo iz tehničkih razloga i Boban se povukao.

Dopredsjednik Dinama Dubravko Skender govorio je o Bobanu na nedavnoj konferenciji za medije: “Nismo s njim u kontaktu oko te pozicije. Odnos s Bobanom je isključivo prijateljske, da ne kažem navijačke naravi. On je uvijek dobrodošao u Dinamo, on je prijatelj kluba.”

Komentari

komentara

« Povratak