IPAK ODLAZI: Evo za koji iznos Juventus pušta Cristiana Ronalda!

FOTO:

Malo tko je vjerovao kako će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid, ali to se dogodilo prije dvije godine kada je otišao u Juventus. No, izgleda kako će CR morati potražiti novu avanturu.

Naime, prema AS-u Cristiano Ronaldo bi trebao otići iz Juventusa! Portugalac zarađuje basnoslovnih 31 milijun eura, a čelnici kluba smatraju kako to nije prihvatljivo u korona krizi. CR tako zarađuje čak pet puta više od Dybale koji se nalazi na drugom mjestu.

U Torinu smatraju da je prevelik rizik dati još jedan dugogodišnji ugovor nogometašu koji ima 35 godina i očito pada u formi pa će ga se pokušati riješiti. Juventus je napravio detaljan plan o tome kako ga se planira riješiti. Prvo mu neće sljedeće godine ponuditi novi ugovor kako bi produljili postojeći koji traje do ljeta 2022. godine.

Potom će Juve obznaniti kako traži 100 milijuna eura na ime odštete. Ronaldo je u Juventus doveden kako bi pomogao klubu da osvoji naslov Lige prvaka koji toliko dugo čeka, ali to se nije dogodilo i sada je postao neisplativa investicija bez obzira na silne golove…

Komentari

komentara

« Povratak