Ipak osiguran prijenos Dinama iz Makedonije. Evo gdje ga možete gledati

FOTO:

Dinamo u utorak u 21 sat gostuje kod Shkupija u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka nakon što je u Maksimiru s makedonskim prvakom iznenađujuće odigrao samo 2:2. Dinamo bi eventualnim prolaskom osigurao najmanje skupinu Konferencijske lige, a postojala je mogućnost da njegovi navijači neće moći gledati utakmicu protiv Shkupija.

Naime, makedonske televizije Shkupi uopće ne zanima, koji je mali albanski klub, i jedina televizija koja je prenosila i prvu utakmicu i koja će prenositi drugu je albanski SuperSport koji je susret nudio putem pay-per-viewa. No, u zadnji trenutak ipak je osiguran prijenos uzvratne utakmice.

Susret će na kraju prenositi HTV 2 koji se uspio dogovoriti s vlasnikom prava i otkupio je utakmicu tako da će je moći gledati svi, potvrđeno je Indexu. HTV je cijeli ponedjeljak pregovarao s Albancima i Makedoncima, slali su se mailovi na sve strane, ali je kasno poslijepodne dogovor ipak postignut.

Treba napomenuti da je na HTV-u 2 u utorak do 22:18 predviđen prijenos ATP turnira u Umagu pa će se jednim dijelom Dinamove utakmice raditi kombinirani prijenos nogometa i tenisa, s tim da će Dinamova utakmica imati prednost.

Komentari

komentara

« Povratak