IPAK RADI TRANSFER: Talijanski velikan u zadnji tren dovodi Sosu!?

FOTO:

U zadnjim danima prijelaznog roka umjesto raspleta, zaplet u mnogim poslovima. Jedan od tih poslova je i onaj oko Borne Sose.

Hrvatski reprezentativac bio je jedan od prvih ‘pickova’ ovog mercata, bilo je gotovo sigurno da će napustiti Stuttgart, a sad kad se, praktički, već pomirio s ostankom, nova kombinacija. Neki je dan Sosa bio blizu Atalante, a iako klub iz Bergama još nije odustao, teško može pratiti Stuttgartove zahtjeve, koji su oko 20 milijuna eura.

Međutim, ‘rodila’ se nova kombinacija i Sosa bi u ludom vrhuncu prijelaznog roka mogao ipak završiti u Italiji. I to u Interu, prenosi Germanijak.hr.

Naime, milanski klub spreman je pustiti Robina Gosensa u Leverkusen, ali traži zamjenu. I, Sosa je jedna od mogućih alternativa, neki kažu i prva želja, ali Talijani Stutgartu nude posudbu uz opciju (obveznog) otkupa iduće godine.

Pragmatičnim Nijemcima to i nije nešto što ih baca s nogu. Zasad. Kao druge opcije spominju se Chelseajev Marcos Alonso, njega želi i Barcelona te Leverkusenov Mitchel Bakker. Njega Nijemci nude Interu za Gosensa kako bi smanjili odštetu. Svašta se može dogoditi, mercato na Apeninima traje do 1. rujna, vremena još ima za završiti poslove i sve formalnosti, ali Inter treba odlučiti i prelomiti.

Komentari

komentara

« Povratak