IPAK SE TO MORALO DOGODITI: Ovo je prva odgođena utakmica ove sezone!

FOTO:

HNL je započeo, a isto tako i europske kvalifikacije za ulazak u Ligu prvaka odnosno Konferencijsku ligu. I kako to obično biva, pala je prva odgoda.

Naime, odgađa se utakmica 3. kola SuperSport HNL, Osijek – Hajduk, koja se trebala odigrati u nedjelju, 6. kolovoza 2023. godine s početkom u 18.45. U obrazloženju koje je klubovima poslao Povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji:

“NK Osijek dana 28.7.2023. pismeno je zatražio odgodu utakmice 3. kola SuperSport HNL, Osijek – Hajduk, zbog nastupa na utakmici 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv ZTE u Zalaegerszegu 3. kolovoza te potencijalno u 2. kolu kvalifikacija dana 10. kolovoza također u gostima.

Prema odredbi članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u UEFA klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu utakmica te je donijeta odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u UEFA natjecanju.”

Podržavate li odgode utakmica ili smatrate kako klubovi pretjeruju?

Komentari

komentara

« Povratak