IPAK STRANI IZBOR: Evo tko postaje novi trener Šibenika!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Šibenik prije gotovo tjedan dana odlučio je otpustiti glavnog trenera Krunoslava Rendulića. Može se reći kako se radi o bizarnom otkazu s obzirom da mu je uprava kluba poslala sms o tome u sedam ujutro!

No, izgleda kako je potraga za novim trenerom završena. Naime, poznati portal ‘Germanijak.hr’ doznaje kako na klupu Šibenika dolazi strano ime!

To će biti Sergi Escobar, 45-godišnji stručnjak iz Španjolske, a čije prezime, Escobar, u zemlji klupskih vlasnika ima svakakve konotacije, a pratitelji nogometa ga, osim narkobossa Pabla, najčešće povezuju sa sudbinom nesretnog kolumbijskog nogometaša Andresa ubijenog 1994. godine nakon autogola na Mundijalu u SAD-u.

Dosad je ovaj relativni anonimus od trenera trenirao niželigaške klubove po Španjolskoj – Almazoru (četvrtoligaš), zatim petoligaše Burrianu i CD Ondu, zatim je zasjeo na klupu CD Castellon B, a potom i A momčad iste ekipe koja se natječe u drugoj ligi.

Osim toga, navodno je bio pomoćnik u Americi iz kolumbijskog Calija… Pišemo navodno, jer još uvijek nije poznato pretjerano puno informacija o Španjolcu.

Komentari

komentara

« Povratak