IŠČEKIVANJE U MAKSIMIRU: BRUNI PETKOVIĆU SE ZAROTIRALO KOLJENO, EVO KADA ĆE SE ZNATI TEŽINA OZLJEDE

FOTO:

Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov središnji napadač Bruno Petković u bolovima je napustio teren pred kraj subotnje utakmice s Osijekom. Nakon jednog duela, u doskoku mu se zarotiralo koljeno. Djelovalo je dosta ozbiljno, izraz lica modrog napadača nakon nezgode nudio je sliku ozbiljne ozljede. (Sportske novosti)

No, o kakvoj se precizno ozljedi radi, saznat ćemo tek u ponedjeljak. Naime, zbog otekline, Petković jučer još nije bio spreman za magnetsku rezonancu, stoga će istu odraditi sutra. Negdje oko podneva trebali bismo saznati radi li se o težoj ili lakšoj ozljedi.

Svi se dakako u modrom taboru nadaju da je ozljeda lakše prirode, jer bilo bi zaista loše za Petkovića i maksimirsku momčad da ostane bez jednog od glavnih igrača u završnici aktualnog prvenstva.

Modrima i tako trenutačno ne ide najbolje, a izostanak Petkovića bio bi ogroman udarac za trenera Igora Jovićevića. Do sutra u podne svi u plavom klubu će biti na iglama, s nestrpljenjem i strahom čekat će liječničku dijagnozu.

Komentari

komentara

« Povratak