ISKOMPLEKSIRANI KATALONCI: Pogledajte kako su se narugali Modriću!

FOTO:

Jučer je cijeli nogometni svijet mogao vidjeti kako jedan veliki Hrvat prekida čudesnu dominaciju Messija i Ronalda. Luka Modrić uvjerljivo je slavio ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha, ali postoje i oni kojima nije najbolje sjela ova ceremonija, kao ni sam pobjednik. Nekad je bolje ništa ne napisati…

SRAMOTNA NASLOVNICA!

U centru pažnje došao je poznati kataolnski list ‘Sport’. Ovaj list očito je teško podnio činjenicu kako nema njihovog ljubimca, Lea Messija, u završnici ove velike nagrade. Pa su se tako još odlučili narugati Modriću.

“Najbolji je Messi…i točka”, piše na naslovnici današnjeg broja iako Messi nije bio ni u konkurenciji za najboljeg igrača. Uz Modrićevu sliku na naslovnici su i izjave Unaija Emeryja, Samuela Eto’oa, Danija Alvesa i Mauricija Pochettina koji svi redom govore da je Messi najbolji na svijetu.

Nakon naslovnice ide 20 stranica u Barceloni i tek na 21. je tekst o dodjeli nagrade The Best na kojem je također naslov “Modrić je The Best …ali svi hvale Messija”.

Katalonski list s ovim je pokazao manjak respekta prema Modriću. Treba ih dobro podsjetiti kako njihov Leo nije imao posebno ljeto u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, a čak je imao čast gledati svu genijalnost Luke Modrića u međusobnom obračunu.

Kataloncima tako ostaje samo plakati, a cijeli nogometni svijet zna da je najbolji LUKA MODRIĆ.

KAKAV GOSPODIN: RAMOS SE NAKLONIO MODRIĆU, A ONDA BOCNUO RONALDA I MESSIJA!

OVO MNOGO TOGA GOVORI: Otkriveno kome su glasove dali Cristiano Ronaldo i Leo Messi!

Komentari

komentara

« Povratak