ISKRENI MARIO: Pašalić objasnio što ga je razočaralo prije Svjetskog prvenstva!

FOTO:

Atalanta sutra gostuje kod Milana na San Siru. Poznat teren za jednog člana Gasperinijeve momčadi. Mario Pašalić se vraća na stadion na kojemu je proveo godinu dana svoje karijere. Mislio je da će više, ali…

“Odlučio sam ostati u Milanu nakon što smo osvojili talijanski kup što je jedini trofej uz hrvatski kup koji sam uzeo u karijeri. Ali klub je promijenio vlasnike i s njima se promijenila i moja sudbina”, prisjeća se Pašalić za Gazzettu dello Sport i nastavlja:

“Lutao sam Milanellom, oduševljen svim tim slikama legendi na zidovima i pomislio: Šteta, ovo je mogao biti pravi klub za mene, barem još jednu sjajnu godinu sam tu mogao provesti…”

“Bio sam već u previše gradova, previše klubova… I muka je to kad si stalno po posudbama. Volio bih pronaći klub u kojem bih ostao 2-3 sezone, da vidim što stvarno mogu. Ako to nije Chelsea, nadam se da će biti Atalanta”, ističe bivši hajdukovac.

“Nikad nisam toliko trenirao kao pod Gasperinijem. Dobro je to za moju fizičku spremu, u odličnom sam stanju!”, ističe Paša i osvrće se na sutrašnju utakmicu:

“Milan me naučio što je pritisak igranja pred puno publike i žao mi je, ali ova utakmica je za Atalantu jako bitna. U nogometu nema zahvalnosti. Ja to najbolje znam…”

Chelsea još uvijek nije zatvorena knjiga za njega.

OŠTRO PO BRAZILCU: „NEYMAR JE NOGOMETNA KIM KARDASHIAN! ON NIJE NOGOMETNI NEGO MARKETINŠKI FENOMEN…“

“Gledam ih tu i tamo, tjedan dana sam bio u Australiji s njima, osjetio što je to Sarrijev nogomet. No ne žalim što sam otišao jer što bi mi dobrog donijelo da sjedim tamo na klupi? Ne pripadam Chelseaju trenutačno, ne pripadam ni jednom velikom klubu, jer tek moram vidjeti mogu li dosegnuti tu razinu. A to ne mogu dok ne zaigram 2-3 godine u kontinuitetu. Možda se vratim u Chelsea, a možda je Atalanta moj veliki klub”, ističe Pašalić.

Dotaknuo se i Svjetskog prvenstva.

“Bio bih lažljivac kad bih rekao da me nije boljelo što nisam išao na SP. Ali izbornik Zlatko Dalić je donio odluku i pokazalo se naposljetku da je u pravu. No mogao mi je barem objasniti razloge…”, zaključuje Atalantin 88.

KAOS U ITALIJI: DI FRANCESCO POLUDIO NA COSTU JER JE BRAZILAC LANSIRAO ODVRATNU LAŽ!

Olmo postaje vruća roba: Dinamo na stolu ima tri izdašne ponude! Mogu li ga zadržati?!

Komentari

komentara

« Povratak