ISKRENI MODRIĆ: Najbolji igrač svijeta prvi put progovorio o Ronaldu i Messiju!

FOTO:

Najbolji nogometaš svijeta u 2018. godini odradio je veliki intervju za naše poznate Sportske novosti. Luka Modrić, ponosno će pogledati na tu famoznu 2018. u kojoj je kompletirao četiri velike nagrade (Najbolji igrač SP-a, najbolji igrač prema UEFA-i, najbolji igrač prema FIFA-i osvajač Zlatne lopte).

Luka je odmah u startu otkrio kako su se igrači kliknuli s novim izbornikom, Zlatkom Dalićem:

“Protiv Grka u Zagrebu dogodio se klik s navijačima, tu je začeta pobjednička atmosfera Srebrnih. Dalić nas je taktički odlično posložio, a najvažnije je što je stvorio pozitivnu atmosferu i inzistirao na zajedništvu.”

S obzirom da je napunio 33 godine, a Mandžukić, Subašić i Ćorluka su se oprostili od reprezentacije, nameće se pitanje razmišlja li o umirovljenju u nacionalnoj momčadi, čiji je kapetan?

“Igrat ću za Hrvatsku s istim žarom kao i prvog dana sve dok me izbornik treba, a na visokoj razini igra se i do 38. godine.”

Modrić je potom prokomentirao nesportski potez Ronalda i Messija koji se nisu pojavili na ceremoniji Zlatne lopte:

“Njihov nedolazak nije logičan. Ispada da trofeji imaju važnost i vrijednost samo kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama igračima, ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima. Ronaldo i Messi dva su fenomena, iznad svih po kvalitetama. Ali ovdje je riječ o sezonskom učinku i valjda nešto znači to što su isti rezultati glasanja kod izbornika, trenera, igrača, legendi nogometa, novinara i navijača. Ili su oni svi u zabludi? Ako ćemo glasati o kvaliteti igrača, onda treba dati sve trofeje Messiju i Ronaldu dok god budu igrali i ukinuti bilo kakve izbore.”

IMAJU LI U JUVENTUSU SRAMA? Evo što Talijani traže od Mandžukića u zamjenu za novi ugovor!

Komentari

komentara

« Povratak