ISKRENO PRIZNANJE: „Votka mi je u Madridu postala najbolji prijatelj!“

FOTO:

Danas je objavljena dugo očekivana autobiografija bivšeg nizozemskog reprezentativca. Dio knjige koji je posebno zaintrigirao javnost je onaj vezan za boravak u Real Madridu…

Iskreno priznanje

Bivši nizozemski reprezentativac, Wesley Sneijder u svojoj je autobiografiji otkrio detalje o svom nimalo profesionalnom ponašanju, za vrijeme igranja za Real Madrid.

„Bio sam mlad, volio sam uspjeh i biti u centru pažnje. Ali stvari su krenule po zlu. Nije bilo droge, ali alkohola… Navikao sam se živjeti kao zvijezda. Kao igrači Real Madrida bili smo obožavani. Znali smo šetati ulicama i ljudima davati novac…”, rekao je Sneijder pa nastavio:

„Ostao sam sam nakon razvoda sa suprugom i vidio sam jako malo malu Jessey (kćer). Boca votke postala mi je najbolji prijatelj. Budio sam se ujutro misleći da je sve u redu, da nitko neće primjetiti. Na žalost, to me koštalo napretka u formi.“

Podsjetimo, Sneijder je ponikao u Ajaxu, ali je 2007. godine, 27 milijuna eura prešao u Real Madrid. Nakon toga su uslijedili angažmani u Interu iz Milana, Galatasarayu, Nici te Al-Gharafu u Kataru.

Komentari

komentara

« Povratak