ISPUSTILI DVA GOLA PREDNOSTI: Evo koga je Nenad Bjelica “okrivio” za kiks Osijeka

FOTO:

Osijek je u 33. kolu ugostio Istru s velikim očekivanjem kako će se vratiti pobjedama nakon teškog poraza u Rijeci prošlo kolo. No, istra je iznenadila.

Domaća je momčad povela u Gradskom vrtu u četvrtoj minuti golom Kristijana Lovrića, a u 12. je Mijo Caktaš zabio za 2:0. Gosti su se vratili golom Maura Perkovića u 18. minuti, a bod im je donio Einar Galilea u 39. minuti. Osijek je ovim kiksom ostao na pet bodova iza prvoplasiranog Dinama, uz odigranu utakmicu više. Nakon utakmice Osijekov trener Nenad Bjelica je rekao:

“Nismo zadovoljni bodom jer očekivali smo sva tri. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo 2:0, ali nakon što se u ovako važnoj utakmici prime dva gola, naravno da se teško vratiti. Pokušavali smo na sve moguće načine, promijenili smo sustav, uveli nove napadače, stvarno bili ofenzivni, ali moramo priznati kako je ovaj rezultat realan. Dogodio se veliki grč, nakon što vodiš 2:0 i dođe na 2:2, izmjene su donijele agresivnost. Nemam baš nešto prigovoriti svojoj momčadi, dali su sve od sebe.”

Osijek je oba gola primio iz prekida:

“To je naš problem čitavog proljeća, ali Bože moj, to je nogomet, moramo raditi na tome”, rekao je Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak