ISTANBUL OSTAJE BEZ FINALA: Evo koji grad će ugostiti finale Lige prvaka!

FOTO:

Izgleda kako bi Istanbul mogao ostati bez finala Lige prvaka! Naime, razlog je, naravno, pandemija koronevirusa koja je potpuno paralizirala nogomet na više od dva mjeseca.

Već nekoliko tjedana se špekulira kako bi UEFA mogla donijeti odluku o premještanju utakmice iz najvećeg turskog grada negdje drugdje, no to još nije učinjeno. No, izgleda kako je procurila nova destinacija!

Naime, New York Times piše da je krovna europska nogometna organizacija već donijela odluku te da će se finale Lige prvaka igrati u Lisabonu pred praznim tribinama. Glavni grad Portugala je uz Istanbul i bio jedini kandidat za utakmicu, ali je organizaciju dobio turski velegrad.

No, zbog već spomenute pandemije koronavirusa oni navodno neće biti u mogućnosti organizirati susret na način da zadovolje sve potrebne mjere. Zanimljiva vijest također dolazi iz Njemačke gdje su tamošnji mediji objavili kako bi se finale moglo igrati u njihovoj zemlji.

Prema svemu sudeći Liga prvaka trebala bi se nastaviti 8. kolovoza, a UEFA će u narednim danima objaviti kako će izgledati četvrtfinalni dvoboj, a potom i polufinala. Špekulira se kako će se četvrtfinala odigrati na jednu utakmicu, a polufinale bi trebalo biti odigrano u sklopu Final Foura. Takav događaj bio bi prvi put u povijesti nogometa…

Komentari

komentara

« Povratak