Ivajlo Petev: Idemo dobiti sve utakmice HNL-a do kraja jeseni!

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Petevu je dobro došao kratki odmor. Stanku zbog reprezentativne akcije iskoristio je za slaganje kockica u redovima Dinama.

Bugarski trener dotaknuo se i naše reprezentacije koja je slavila protiv Islanda: “Hrvatska je kvalitetnija  od reprezentacije Islanda, a to se dobro vidjelo na travnjaku. Sasvim je normalno da ste pobijedili. Hrvatska je klasna nacionalna reprezentacija, tako je i igrala”, rekao je Petev.

Odmah se zatim prebacio na posljednje treninge u Dinamu: “Na svemu smo radili, od obranem preko vezne linije do napada. Vjerujem da će se vidjeti naš napredak do kraja polusezone, da ćemo biti puno bolji. Želimo pobijediti u svim utakmicama do kraja polusezone! Sve ove utakmice za nas su kao finale! Svaka utakmica je za mene derbi, a ne samo Rijeka ili Hajduk”, optimistično je izjavio trener Dinama.

Za kraj je pričao o pojačanjima koja su očigledno potrebna: “Da, želimo se pojačati u svakoj liniji. Normalno je to u svakoj momčadi. O imenima ne bih želio govoriti, sve će se znati na vrijeme. Ja sam trener, odlučit ću koga treba dovesti, naravno u dogovoru s klubom. Odluka još nije pala, pa prema tome ne mogu govoriti o pojačanjima. Nama je bitno da se koncentriramo na završnicu polusezone”, za kraj će Petev.

Komentari

komentara

« Povratak