Ivan Kelava ima novi klub, karijeru nastavlja u Mađarskoj!

FOTO: UEFA

Sjećate li se legendarnog nastupa protiv kod švedskog Malmoa u ključnoj utakmici za ulazak u skupine Lige prvaka? Da, u pitanju je Ivan Kelava. Upravo on bio je najbolji pojedinac u toj šokantnoj utakmici.

Kelava bez prave prilike

Kelava je bio jedan od najboljih igrača u Dinamu, a to mu je donijelo transfer u Udinese koji su ga platili milijun eura. Tamo je nažalost upisao samo 10 nastupa, a slijedile su posudbe u Carpi i Spartak Trnavu. Proteklu godinu i pol nosio je dres Granade, ali bez nastupa. Zbog toga je raskinuo ugovor krajem prošle godine.

Novi početak

“Sretan sam zbog dolaska u Debrecen, ovo je nova etapa u mojoj karijeri i prilika za dokazivanje. Osjećam se dobro, naporno treniram, u formi sam i vjerujem da ću iskoristiti priliku. Jedva čekam da se priključim ekipi i upoznam nove suigrače i trenera”, rekao je u srijedu 28-godišnji Kelava.

“To je za mene izazov. Došao sam pomoći ekipi, dat ću sve od sebe, pa sam uvjeren da ćemo svi biti zadovoljni na kraju sezone”, zaključio je hrvatski golman.

Debrecen ove sezone stoji katastrofalno. Nakon 19. kola zauzimaju 10. mjesto na tablici, a u prvoj ligi natječe se samo 12 klubova. Prošle sezone bili su treći.

 

Komentari

komentara

« Povratak