IVAN PERIŠIĆ KAŽNJEN, SUTKINJA MU ZAPRIJETILA POLICIJOM: Sve zbog tužbe koju je podnio Mauro Icardi…

FOTO:

Ivan Perišić kažnjen je s 500 eura zato što je u srijedu nije pojavio na sudu u Milanu, a sutkinja Elisabetta Canevini naložila je da ga na sljedeće ročište dovede policija, piše Gazzetta dello Sport.

Srećom sljedeće ročište nije u vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru jer izbornik Zlatko Dalić i Perišić mogli bi upasti u nepredviđene probleme, nego tek 25. siječnja 2023. godine. Lani na Euru propustio je osminu finala sa Španjolskom zbog pozitivnog testa za Covid-19, ne bi bilo dobro da ovaj put ne može igrati zbog suda u Italiji…

Radi se o tužbi koju je Maurco Icardi, nekadašnji Perišićev kolega u Interu, podnio protiv Fabrizija Corone zbog klevete, a Perišić je trebao doći na sud kao svjedok. Gazzetta navodi, što svi znamo, da je s Tottenhamom u srijedu imao utakmicu Lige prvaka protiv Eintrachta i nije mogao napustiti London kako bi potegnuo do Italije. To što ga trener Antonio Conte nije uveo u igru u ovom slučaju nije bitno jer bio je dio ekipe, sjedio je na klupi i Conte ga je mogao koristiti.

Corona, koji je fotograf i bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić 2019. godine na svojoj je web stranici “King Corona Magazine” objavio tekst pod naslovom: “Mauro Icardi razveo se od supruge – Wanda Nara prevarila partnera s Marcelom Brozovićem”. To je poznata afera koju je Brozović demantirao, a Wanda je na sudu u travnju kazala: – Nikad nisam imala aferu s Marcelom Brozovićem, nemam čak ni njegov broj, a ni naše obitelji se nisu družile.

Dodajući: – Mi smo tradicionalna obitelj i ta priča nam je stvarala velike probleme, unutar i izvan obitelji. Djeca su bila ponižavana u školi, a Mauro je bio prisiljen promijeniti klub. Rekli su mu da nađe novog agenta jer ja sam mu bila agent, i oduzeli su mu kapetansku vrpcu. Mislim da to nije zbog njegovih nastupa na terenu.

U to doba su se Wanda i Icardi pomirili, da bi se ponovno razišli, trenutačno nisu u ljubavi i to daje dodatnu aromu priči. Naime, Icardi se također nije pojavio na sudu, a sada igra u Turskoj za Galatasaray, gdje je na posudbi iz PSG-a. Stoga je sutkinja zamolila njegovu odvjetnicu da ga obavijesti o odgodi ročita za 25. siječnja jasno naznačivši kako će se njegov daljnji nedolazak ocjenjivati kao odustajanje od tužbe. I eto naoko pardoksa, na to se pobunio tuženik koji želi da tužitelj nastavi s postupkom. Corona je u kratkoj, kako navodi Gazzetta spontanoj izjavi, naveo da ne želi prihvatiti Icardijevo odustajanje od tužbe jer bi, s obzirom na situaciju s Wandom Narom s kojom nije u dobrim odnosima, mogao promijeniti priču.

Što god od toga ispalo glavno je da Perišić, koji zapravo s time nema veze, osim što bi trebao biti svjedok u korist Icardija, može mirno na Svjetsko prvenstvo. I Brozović također. On se prvo mora oporaviti od ozljede… (SN)

Za analizu utakmice Leicester – Crystal Palace kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak