Ivan Santini odlazi iz Caena – želi ga bivši europski prvak! Zainteresirano još nekoliko jakih klubova!

FOTO:

Nakon samo jedne sezone u francuskom Caenu, Ivan Santini, čini se, opet mijenja sredinu. Za 28-osmogodišnjeg Hrvata je zainteresirano nekoliko velikih europskih klubova.

Nova destinacija Turska, Njemačka, Italija…?

Iako je nedavno za francuske medije izjavio kako mu ugovor s Caenom traje još dvije godine i kako se dobro osjeća u tom klubu, čini se da je uspješna sezona Ivana Santinija privukla zanimanje nekolicine europskih klubova.

Prošli mjesec se dosta pisalo kako turski Bešiktaš prati Ivana te kako ga vidi kao dio svoje momčadi u novoj sezoni. Ovih dana pak francuski mediji pišu kako će ostati u Francuskoj, ali prijeći u Marseille. Također, kao potencijalne destinacije navode se njemački Köln te talijanska Bologne.

Zaslužio odlazak u veći klub

Skroman i samozatajan, Ivan Santini je potpisao za Caen u kolovozu prošle godine, a u 32 utakmice je postigao 15 zgoditaka. Francuski ga mediji čak uspoređuju s legendarnim Dadom Pršom jer je uz njega jedini Hrvat koji je postigao preko deset pogodaka u francuskoj ligi. Također, ove je godine po prvi put pozvan u seniorski sastav Hrvatske reprezentacije.

Prije Caena, Ivan je igrao u Zadru, Interu iz Zaprešića, Ingolstadtu 04, Freiburgu, belgijskom Kortrijku te Standardu iz Liègea.

Iako je Caen za Santinija dao 3 milijuna, u međuvremenu mu je porasla cijena te se ona sad procjenjuje na 6 milijuna eura.

SLAŽE SE ATOMSKI HAJDUK: Bijeli dovode zaboravljenog reprezentativca?

Komentari

komentara

« Povratak