Iz Atletico Madrida stiglo objašnjenje za Vrsaljkovo divljanje u tunelu, nakon utakmice sa Cityem!

FOTO:

Utakmica između Manchester Citya i Atletico Madrida bila je prepuna tenzija. Napetosti i naguravanja su se nastavili i nakon utakmice, a jedan od glavnih aktera je bio Šime Vrsaljko.

Stiglo objašnjenje iz Madrida

Nakon četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Atletico Madrida na društvenim se mrežama pojavio video koji pokazuje naguravanja i verbalne obračune igrača u tunelu. Snimka pokazuje Stefana Savića u svađi s igračima Cityja, a potom i Vrsaljka, koji prvo bocom gađao nekog od članova Cityja, a potom se pokušava i fiziči obračunati. Nakon što su ga suigrači nekako zaustavili Vrsaljko je pljunuo u pravcu igrača i članova Manchester Cityja što su kamere jasno snimile. Španjolski mediji pišu kako se u sve morala uključiti i policija.

Atletico Madrid je danas objasnio kako su dvojica nogometaša Manchester Cityja isprovocirala Šimu Vrsaljka nakon utakmice u utorak.

„Šimu su, kada je razdvajao sudionike dviju ekipa, na vrlo ružan način odgurnuli rezervni Cityjev vratar i Walker te tako isprovocirali njegovu reakciju.”, rekao je glasnogovornik Atletico Madrida za Hinu.

Iz kluba se nisu oglasili hoće li provesti disciplinski postupak i kazniti hrvatskog igrača zbog nasilnog i nekulturnog ponašanja.

Komentari

komentara

« Povratak