IZ OSIJEKA ZAGRMILI: “Kazne sucima? To nam ništa ne znači, samo jedna odluka bila bi pravedna i normalna!”

FOTO:

Sa zanimanjem su u Gradskom vrtu čekali pravorijek Komisije sudaca HNL-a. Kada su pak spoznali kakva je odluka i da su kažnjeni PajačJović Modrić, utjehu u tome nisu našli. – Ni slučajno – zagrmio je glavni klupski skaut Marin Skender kojem je pripalo u dužnost prenijeti stav čelništva i vlasnika kluba, pišu Sportske novosti.

– Nova utakmica, to bi bilo jedino pravedno i normalno. Tko će nam nadoknaditi ne malu novčanu štetu? Nepovratno je naš klub ostao bez sudjelovanja u finalu Kupa kojem je bio sasvim blizu, a puno imamo sponzorskih ugovora koji su zasnovani na natjecateljskom rezultatu – u dahu je izjavio Skender.

– Nakon svega ispada da je zapravo kažnjen ostao jedino Osijek, tim ispadanjem iz Kupa – kazao je Skender. – I bez Kleinheislera smo ostali nakon nepravednog isključenja. A o Grezdi je kazao: – Neću o tome. Ne odobravamo njegov čin, ali halabuka koja se digla nije ništa drugo do skretanje pozornosti s onog što je najbitnije. Osijek je teško oštećen – veli Skender, a potom bez dlake na jeziku kaže:

– Izvukli smo ni krivi ni dužni deblji kraj, ali nećemo se s tim pomiriti. Tražimo i odgovornost ostalih osoba, prije svih Ante Kulušića, on je jedan od dopredsjednika HNS-a, član Izvršnog odbora, predsjednik Komisije sudaca, on vodi projekt VAR-a. I kraj uistinu teške riječi:

– Mora netko objasniti zbog čega je taj Pajač sudio Rijeci i u osmini finala Kupa, onda opet u četvrtfinalu onu utakmicu kada je na Rijeci eliminirala Dinamo u neregularnim uvjetima za igru, pa i sada utakmicu polufinala u kojoj smo joj mi bili protivnici. I zašto je Pajač sudio Rijeci čak tri prvenstvene utakmice u nizu? U današnje vrijeme kada postoji VAR neshvatljivo je ono što je u nedjelju bilo u Rijeci. Mogu samo reći da je to krađa i pljačka. Pričati sada kako je i naš branič Lončar trebao u 4. minuti dobiti žuti karton da bi se nešto, iako ne znam što, opravdalo, a ne spomenuti pri tome sedmu minutu utakmice kada je domaći igrač Galović u svom kaznenom prostoru loptu dirao rukom samo je odvraćanje pozornosti od najbitnijeg. Osijek je oštećen, na neregularan način zaustavljen, ali borit ćemo se, još je netko kriv, ne samo Pajač – zaključio je Skender.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

Što se dogodilo s Mandžukićem? Ovo zvuči jako zabrinjavajuće…

Komentari

komentara

« Povratak