IZABRAO JE KLUB: Francusko čudo od djeteta već vrijedi 40 milijuna eura i odlazi u španjolskog giganta!

FOTO:

Novi francuski wonderboy Eduardo Camavinga jedan je od najtraženijih mladih svjetskih igrača. Španjolski AS piše da se talentirani zadnji vezni Rennesa koji je upisao 25 utakmica ove sezone odlučio za novi klub. Francuz će uskoro napuniti 18. rođendan, trenutno Transfermarktu  vrijedi 37,5 milijuna eura, nedavno je prije pandemija koronavirusa iznosila 42 milijuna eura.

Čelni čovjek Rennesa Francois Pinault je poručio kako klub nema namjeru da proda svog najvećeg dragulja, ugovor mu istječe 2022. godine. Ipak, AS je doznao kako mladić namjerava prijeći u španjolskog velikana, madridski Real. Ljudi bliski igraču su izjavili kako Camavinga voli Madrid i trenera Zinedinea Zidanea, zov velikana je teško odbiti, Real zove samo jednom u karijeri.

U vezi s dovođenjem francuskog veznjaka dovode se Juventus i Paris Saint-Germain, a cijena koja se ranije spominjala iznosila je oko 50 milijuna eura.

As također navodi da već postoje kontakti između igračeva agenta i Reala, ali kontakta između dvaju klubova još nije bilo.

ODVEO LOKOSE U FINALE: SJAJNI SAMMIR MAGIČNIM POTEZIMA PODSJETIO NA NAJBOLJE DANE IZ DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak