IZAŠLA ISTINA: Franko Andrijašević otkrio pravu istinu o odlasku u Dinamu i kako je postao izdajnik Hajduka

FOTO:

Franko Andrijašević postao je apsolutni junak Rijeke u sezoni 2016/17. kada je osvojena dvostruka titula. Riječani su pod palicom Matjaža Keka rasturili cijelu konkurenciju u Hrvatskoj.

O tom periodu, a i o transferu iz Hajduka u Dinamo, govorio je upravo Andrijašević koji danas igra u dalekoj Kini. Naime, Franko je odradio veliki intervju za Index.hr. Bivši član Hajduka otkrio je kako je došlo do transfera u Dinamo:

“Nakon razgovora s Tudorom, kad mi je rekao da sam mu 14. igrač, više nisam razgovarao s njim. Ne samo ja nego nitko od igrača jer je postavio neki svoj gard i nije želio razgovarati ni s kim. Izgurao sam nekako tu sezonu, a onda je stigla ponuda Dinama. Tada su mi došli Brbić i Vučević i doslovce su me molili da prihvatim ponudu.

Rekli su da klub nema love, da ne mogu nikoga prodati osim mene, da ću tako spasiti klub i sebi karijeru jer me, eto, Tudor ne želi. Rekao sam im, ako je takva situacija, što se mene tiče – nema problema. Čak sam im oprostio jedan dio dugovanja. Da mi je netko samo dva dana ranije rekao da ću iz Hajduka otići u Dinamo, rekao bih mu da je lud, ali stvarno se sve brzo odigralo.

Objasnili su mi da ću tim potezom spasiti klub, rekli su mi da Tudor na mene ne računa i samo sam želio otići tamo gdje ću igrati. Bilo mi je jasno da će to odjeknuti kao bomba, to da desetka Hajduka i reprezentativac odlazi u Dinamo. Bio sam svjestan svega toga, ali očito je tako to moralo biti.”.

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak