Izašla službena playlista reprezentacije za Euro: Thompson, Ricky Martin i Kićo…

FOTO:

UEFA je prije dva tjedna objavila službenu himnu predstojećeg Europskog prvenstva. Riječ je o pjesmi We Are The People koju izvodi Bono Vox uz pratnju poznatog gitarista Davida Howella Evansa, a autor pjesme je nizozemski DJ Martin Garrix.

Krovna europska nogometna organizacija najavila je tada i projekt u kojem će svaka reprezentacija napraviti svoju playlistu, gdje će se uz službenu himnu turnira nalaziti najdraže pjesme svake reprezentacije. Cilj toga je dovesti navijače u pravo raspoloženje nakon što su jako dugo izbivali s tribina i zagrijati atmosferu.

Hrvatska reprezentacija je objavila svoju playlistu. Tamo se nalaze Lijepa li si Thompsona, Nije u šoldima sve Mladena Grdovića, čak dvije pjesme Dine Dvornika (Afrika i Jače manijače), himna Republike Hrvatske, Svijet voli pobjednike Colonie, Moja Domovina Band Aida, Igraj moja Hrvatska Zaprešić Boysa, Rock me Rive i Inati se Slavonijo Kiće Slabinca. Uz brojne domaće autore, na playlisti je svoje mjesto našao i Ricky Martin (Livin la Vida Loca).

HNS je playlistu predstavio preko Vide i Vrsaljka. “Nema najboljeg pjevača među nama, mi smo ekipa. Najbolji plesač je definitivno Dominik Livaković. Dosad je Vrsaljko uglavnom bio zadužen za glazbu, sada ćemo za to zadužiti Livakovića”, rekao je u podcastu prilikom predstavljanja.

Hrvatsku playlistu možete poslušati OVDJE, a popis svih playlista možete naći OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak