IZAŠLO PRLJAVO RUBLJE: Poznati porta otkrio što je Mijo Caktaš radio djevojkama u noćnom klubu…

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek remizirao je protiv Gorice 0:0 u prošlom kolu, a u tom dvoboju Nenad Bjelica nije mogao računati na Miju Caktaša.

Caktaš je, kako je klub službeno naveo, bio odsutan zbog ozljede zadnje lože. Ipak, prava istina je to da je Caktaš izbačen zbog kršenja klupske discipline. Naime, već na dan utakmice Osijekom su počele kružiti priče o neslavnom Caktaševom noćnom provodu u jednom popularnom osječkom noćnom klubu.

Indexu su se javili svjedoci događaja, koji su prepričali što se točno dogodilo. Caktaš se previše opustio pa je u jednom trenutku pokušao nasilno ući u ženski toalet. U tom trenutku djevojke u toaletu počele su vikati, a Osijekova je zvijezda počela bacati stotine dolara na njih. Nakon toga je jedna djevojka izašla iz toaleta i rukom udarila Caktaša.

Priča je potom dobila novi zaplet. Druga djevojka iz toaleta nazvala je svog dečka, koji je tražio da mu se Caktaš javi. Nakon tog razgovora Caktaš je morao klečati i moliti djevojke za oprost, što je i učinio. Uskoro je Osijekov nogometaš, koji je u braku od 2013. godine i ima četvero djece, dobio ultimatum da istog trena napusti objekt, a to je i poslušao vidno potresen i u suzama.

Caktaš je odlučio da se neće oglasiti o ovom skandalu, NK Osijek se također neće oglašavati priopćenjima na ovu temu, a trener Nenad Bjelica kratko nam se javio porukom: “To je završena priča.” Neslužbene informacije govore da je Osijek Caktaša kaznio s deset tisuća eura i suspenzijom koju je odradio protiv Gorice.

Komentari

komentara

« Povratak