IZBORI ZA PRVOG ČOVJEKA SAVEZA: Davor Šuker gubi mjesto predsjednika, na čelo dolazi novi kandidat?!

FOTO:

U godini smo kada se održavaju novi izbori za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, to bi se moglo dogoditi za pet ili šest mjeseci. Sadašnji čelnik Saveza, Davor Šuker, odbio je napade Darija Šimića koji nije uspio prikupiti dovoljan broj glasova prije četiri godine.

“Kad sam ja pokušao, morao sam skupiti 50 posto potpisa županijskih saveza. To je bilo usko grlo, tako da nisam došao do mogućnosti da se službeno kandidiram. Na kraju je bio samo jedan kandidat, Davor Šuker. To je očito bila želja županijskih saveza i nogometnih djelatnika, i to treba poštovati. Sad je to malo promijenjeno, mislim da treba šest potpisa. Vidjet ćemo što će biti, zasad se ništa ne priča javno. Vidjet ćemo hoće li Šuker imati podršku ZNS-a? Ako ga ZNS ne kandidira, ne može se ni on kandidirati.“ – rekao je legendarni Vatreni u razgovoru za portal Gol.hr te naglasio kako neće drugi puta pokušati preuzeti vlast u Kući nogometa.

Isti izvor Gol.hr piše da se u kuloarima spominje ime koje bi moglo postati glavni protivnik Davora Šukera. Radi se o Ivanu Heraku, bivšim saborskim zastupnikom, ministrom i članom HNS-a. Bio bi to zanimljiv okršaj  jer je Herak napustio Savez prije tri godine zbog žestokog sukoba sa upravo Šukerom.

Ostaje još dosta za vremena do izbora ali svakako će se sa zanimanje pratiti borba za vlast u HNS-u.

Komentari

komentara

« Povratak