IZBORNIK IZDVOJIO TROJICU SVOJIH IGRAČA: „Zakazali su, to je pokazala i analiza!”

FOTO:

Hrvatska reprezentacija jučer je započela svoj put na Svjetskom prvenstvu remijem protiv Maroka. Istovremeno, u istoj skupini gdje su Vatreni, Belgija je pobijedila Kanadu.

Trojica su zakazala

Izbornik hrvatske reprezentacije jutros je na press konferenciji komentirao jučerašnju utakmicu protiv Maroka.

„Defenzivni dio smo dobro odradili, nismo dali Maroku prigodu, ali smo u otvaranju bili spori, bilo je premalo dobrih lopti. Bio je problem u protoku lopte, premalo dubinskih lopti.”, rekao je Dalić pa izdvojio trojicu nogometaša koji su prema njegovom mišljenju pokazali manje nego što se od njih očekivalo. Analiza je pokazala da su to Marcelo Brozović, Josip Juranović i Borna Sosa:

„Na Brozoviću se vidjelo da ima premalo utakmica, vidio se taj problem. Njegov mu čuvar nije dao pristup, odradio je dobar posao. Ne pamtim kad se Brozović našao u toliko teških situacija kao jučer. Nije bilo potrebne okomice i riskantnih lopti. Lopta je puno išla između dva stopera. Iskreno, naši su bekovi zakazali, analiza je pokazala da su istrčali malo, nikad manje. Ideja je bila da dobijemo prevagu na sredini i da dođemo iza leđa Hakimiju. Nije problem u jednom igraču, svi su zakazali prema naprijed.”

Komentari

komentara

« Povratak