Izbornik jednog od favorita SP-a naredio igračima da lažiraju ozljede u klubovima?

FOTO:

Brazilski O Globo piše da je Tite, izbornik reprezentacije Brazila, navodno naredio svojim nogometašima da lažiraju ozljede uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

Naime, Tite na Mundijalu želi imati najbolje što Brazil nudi pa je zbog toga nekolicini svojih igrača naredio da odglume ozljede i ne igraju za klubove u preostalim utakmicama u aktualnoj polusezoni.

Izvor brazilskih medija je povremeni reprezentativac Gabriel Barbosa Gabigol, koji i nije u najboljim odnosima s izbornikom Titeom. “Tite je zatražio da igrači odglume ozljede kako bi izbjegli igranje za klubove u narednom periodu”, prenosi Gabigolove riječi O Globo pa zaključuje:

“Gabigol je pitao Titea kakvu bi ozljedu trebao odglumiti. Ovaj mu je potom rekao da nema potrebe bilo što glumiti jer ga neće voditi na Svjetsko prvenstvo.” Richarlison i Lucas Paqueta trenutno su ozlijeđeni, no trebali bi biti spremni za početak Svjetskog prvenstva. Brazil je u skupini sa Srbijom, Švicarskom i Kamerunom. Prvu utakmica igra protiv Srbije 24. studenog.

VIJEST KOJA OBILAZI SVIJET: POSVE NEOČEKIVANI KLUB PREDSTAVIO RONALDA U SVOM DRESU!

Komentari

komentara

« Povratak