IZBORNIK NAJAVIO BROJNE ROŠADE: Evo kako će Hrvatska izgledati protiv Danske!

FOTO:

Vatreni će u četvrtak oprobati travnjak stadiona Parken, kojeg pamte od lani kad su poraženi od Španjolske u osmini finala Svjetskog prvenstva. Nismo sigurni s kakvim će doživljajima neki istrčati na njega… U petak imaju utakmicu 3. kola Lige nacija, po mnogočemu najtežu dosad.

Zlatko Dalić redizajnirat će sastav. Izbornik je najavio kako u startnoj postavi neće biti udarnog veznog trojca koji čine Modrić, Brozović i Kovačić, kao niti Majera i Brekala jer su bili starteri u obje prve utakmice. U toj kategoriji je i Juranović. Premda za njega nije bio decidiran da će dobiti odmor.

Lišen vjerojatno šestorice koje je poslao na svjetske prvake, makar će neki ući kasnije, hrvatski sastav će protiv Danaca imati potpuno drugo lice i fizionomiju, čak i ako Dalić ostane kod varijante s četvoricom u obrani i ne primijeni katarski model s trojicom stopera.

Sastav bi mogao biti (4-2-3-1): Livaković – Stanišić, Erlić (Šutalo), Ćaleta-Car, Sosa – Jakić, Pašalić – Sučić (Ivanušec), Vlašić, Oršić – Kramarić (Budimir).

Komentari

komentara

« Povratak