IZBORNIK OBJASNIO: Zlatko Dalić otkrio Mađarima veliki hrvatski problem!

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nema odmora za hrvatske nogometaše. Nakon uspješno obavljenog posla u Zagrebu protiv Azerbajdžana, naši nogometaši sutra igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu u Budimpešti kod Mađarske. Vatreni su veliki favoriti, ali to treba pokazati na terenu.

Dvoboj protiv Mađara najavili su izbornik Zlatko Dalić i Ivan Rakitić. Izbornik je odmah kazao što očekuje od sutrašnje utakmice:

“Ono što je bitno i što znamo je da očekujemo agresivnu utakmicu i atraktivnog protivnika, došli smo po pobjedu, imat ćemo promjenu u sastavu, Lovren, Brozović i Rebić će biti unutra. Nećemo mijenjati način igre, znamo šta nas čeka i znamo na to odgovoriti.”, započeo je Dalić i onda se dohvatio naših protivnika iz skupine:

“Poraz protiv Slovačke im nije dobro legao na početku kvalifikacija. Utakmica protiv nas im je biti ili ne biti. Ne smije nas opustiti taj njihov poraz, ako budu bez bodova u dvije utakmice to je vjerojatno oproštaj od Eura. Mi kao drugi na svijetu smo favoriti, no grupa je puna zamki. Reprezentacije Wales, Slovačka i Mađarska bile su na Euru 2016., zato nema kalkulacija, ne smijemo nikoga podcijeniti”

Dalić je potom otkrio kako će Andrej Kramarić biti spreman za sutrašnji dvoboj. Za kraj se dotaknuo naše surove realnosti i objasnio koliko ponekad znamo biti zeznuti kao narod:

“Pa kod nas je uvijek pritisak, jedan poraz baca u depresiju, nacija je uvijek nezadovoljna , kratka nam je memorija. Iako nas je četiri milijuna mi moramo biti najbolji na svijetu u svemu, tako vam je to kod nas”

Vatreni sutra igraju, a utakmica počinje u 18:00.

LUKA DOBIO VELIKO PRIZNANJE: HRVATSKE POŠTE USKORO IZDAJU MARKICU U ČAST KAPETANA VATRENIH!

TOTALNI CIRKUS: Nećete vjerovati tko prenosi utakmicu protiv Mađarske!

Komentari

komentara

« Povratak