IZBORNIK OTKRIO VELIKI HENDIKEP: „Garantiram da nam najviše nedostaju navijači!“

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je odletjela za London na megdan moćnoj Engleskoj, najvećem suparniku u skupini. Tri lava i Vatreni će sutra odmjeriti snage od 15 sati, svi se nadamo kako će naši nogometaši izvući pozitivan ishod.

Svi reprezentativci, uključujući izbornika Dalića, naglašavaju kako najviše nedostaju navijači. Masa koja bi ubrizgala dodatnu injekciju samopouzdanja i adrenalina, ne sumnjamo da bi uz pune tribine sve bilo lakše.

“Sto posto garantiram da nama navijači najviše fale, i taj je odnos specifičan, jer nam ta sinergija nedostaje, diže igrače 15-20% u svakom smislu. Rekao sam dečkima da hrvatski narod čeka nas, čeka hrvatsku reprezentaciju, veselje, i mi smo ti koji to moramo napraviti: dati sve od sebe da se opet veselimo, nemamo pravo biti egoisti i misliti na sebe, dapače, kroz dobre rezultate mi igramo za njih, za naš narod. To je reprezentacija, i to su “vatreni”. Konačno, to mi je velik motiv, želja, da napravimo opet nešto veliko, ali u ovome času ne mogu i ne želim ništa obećati, osim da ćemo dati sve od sebe, a na kraju će biti onako kako Bog dragi odluči.” – rekao je Zlatko Dalić u razgovoru za Jutarnji list.

Iz stožera Vatrenih u engleskoj prijestolnici očekuju oko 300 hrvatskih navijača, mnogi su odustali zbog karantena te ostalih epidemioloških mjera.

Komentari

komentara

« Povratak