IZDAJICU SU BRZO ZABORAVILI: Talijani saznali tri vratara koja bi mogla u Milan! U igri su Talijan, Nijemac i Brazilac!

FOTO:

Milan i njegovi navijači još uvijek ne mogu vjerovati kakav cirkus su napravili Donnarumma i njegov agent Mino Raiola…

Idemo dalje…

Rossoneri su mladom vrataru ponudili čak 4,5 milijuna eura + razne bonuse, a ludi Raiola je želio puno više. Čak se priča kako je želio klauzulu po kojoj bi 18-godišnji vratar mogao napustiti Milan ukoliko klub ne bi osigurao Ligu prvaka. Sve to nije se svidjelo odbrou kluba i objavljeno je kako Gigi neće potpisati novi ugovor. A danas je čak stigla prijetnja predsjednika kako će 18-godišnjak cijelu seoznu provesti na tribinama te kako prodaje neće biti. U tom slučaju Donnarumma bi napustio klub besplatno na ljeto 2018. godine. Navijači su oduševljeni tom idejom dok neki ipak komentiraju kako je pametnije napraviti neki dobar deal.

U klubu su ipak bili spremni za ovaj scenarij, a dokaz tome je kako smo jučer već saznali tri potencijalna pojačanja za Milan. Generalni direktor kluba, Marco Fassone, izjavio je kako je jako razočaran odlukom Donnarumme, ali ipak vjeruje kako će klub napraviti dobar rezultat i bez njega.

Zato su danas izašla tri zanimljiva imena koja bi trebala dobiti jedinicu u gigantu koji se budi.

Tko je najbolja opcija?

Kao favorit najviše se spominje Bernd Leto. Radi se o 25-godišnjem vrataru Leverkusena. Čak se nedavno pisalo da ga želi Real Madrid, ali ništa konkretno se nije dogodilo. U dresu Bayera odigrao je čak 266 utakmica što je čudesna brojka. Trenutno vrijedi 16 milijuna eura, a ugovor mu traje do 2020. godine.

Drugo ime je Mattia Perin. Ima 24 godine, a vrijedi 15 milijuna eura. O njemu se mnogo pisalo proteklih nekoliko godina, ali već je tri godine glavna uzdanica u Genoi. Za njih je upisao preko 100 nastupa. Mnogi ga uspoređuju sa legendarnim Walterom Zengom. Znate i sami da se puno pričalo kako Milan želi biti što više talijanski pa se nemojte iznenaditi ako Perin završi u Milanu. Radi se o jako dobrom vrataru koji iza sebe ima golemo iskustvo.

Posljednje ime na listi je brazilski vratar Neto. Poznatiji je više po godinama koje je proveo u dresu Fiorentine, a dobre partije donijele su mu transfer u Juventus. Ipak, to se baš i ne čini kao najbolji potez jer 27-godišnjak itekako stagnira. U dvije sezone upisao je 22 nastupa, a to su bile uglavnom nebitne utakmice ili kad je Buffon trebao odmor. Radi se o vrlo kvalitetnom vrataru koji sigurno zaslužuje pravu priliku. Vrijedi samo 6 milijuna eura, a Juve bi ga navodno pustio za 10-12 milijuna eura.

I tako, svi su već vidjeli da će Donnarumma biti pravi kamen temeljac Milana, a onda strašan preokret. Ipak, sve ove špekulacije oko novog vratara samo su dokaz da novi vlasnici rade pravi posao. Jedva je sredina lipnja, a Milan izgleda strašno ozbiljnije nego proteklih nekoliko godina. Uspavani div napokon se budi…

Komentari

komentara

« Povratak