IZGLEDA DA JE PUKLO NA RUJEVICI: Sopić pred otkazom! Poznati portal objavio tko je glavni favorit za novog trenera!

FOTO:

Rijeka je bila na korak do toga da ponovi prekrasnu sezonu 2016/17. kada su pod palicom Matjaža Keka osvojili dvostruku krunu. No, sve se počelo raspadati 28. travnja kada su u gostima izgubili kod Lokomotive 3:1.

Potom su uslijedili porazi od Dinama i Varaždina te je bilo jasno kako Rijeka ipak neće doći do drugog naslova prvaka Hrvatske. Bio je tu i popravni ispiti u obliku Kupa, ali Dinamo je i tu razbio Rijeku u uzvratnom susretu finala Kupa.

Nakon utakmice u srijedu sve su glasnije priče kako je Željko Sopić izgubio svlačionicu te da većina igrača ne bi imala ništa protiv smjene. Konačnu odluku donijet će Mišković, a iako je on dosta razborit i poslovno hladan u svojim odlukama, čini se kako su i njegovi odnosi sa Sopićem otišli debelo ispod nule, a Sportske novosti sad prenose kako razmišlja o instaliranju svog miljenika Silvija Čabraje na klupu.

Mišković je veći dio sezone bio u Dubaiju, Rijeka je igrala sjajno, ali kako se bližila prelomnica sezone i kako su dolazile ključne utakmice, forma glavnih igrača je polako opadala i danas je miljama daleko od njihovih jesenskih izdanja.

Iako će se kroz nekoliko godina na sve što se zbivalo ove sezone na Rujevici vjerojatno gledati kao uspjeh, odnosno na Sopićev posao gledati kao dobro obavljen, čeka se Miškovićeva odluka…

Komentari

komentara

« Povratak