IZGLEDA KAKO JE TO KONAČNA ODLUKA: Bivša zvijezda Reala i Milana ide u zatvor!

FOTO:

Nekoć veliki i planetarno popularni brazilski nogometaš Robinho (37) mora u zatvor! Još dok je igrao u AC Milanu 2013. godine silovao je jednu djevojku albanskog podrijetla, a danas je stigla potvrda zatvorske kazne.

Sudski proces koji je (pre)dugo trajao konačno je dobio svoj epilog, a sada bivši igrač madridskog Reala, Milana i Manchester Cityja mora na odlsluživanje kazne. Osim ako njegovom odvjetničkom timu prođe žalba na trećoj i najvišoj instanci u talijanskom pravosuđu, Kasacijskom sudu. Robinhova administracija ima 45 dana za sastavljanje žalbe s kojom će srušiti sve dosad izrečene presude.

Talijanski mediji navode da je žalbeni suc u Milanu potvrdio kaznu Brazilcu ponovno navevši da je sudjelovao u “grupnom silovanju djevojke u jednom milanskom noćnom klubu.”

Reagirala je i brazilska ministrica za ljudska prava, Damares Alves: – Momentalni zatvor. Nemam što drugo reći. Postoji žalba, ali… Što može? Samo u zatvor. Nijedan silovatelj ne smije biti nagrađen – rekla je. (Sportske novosti)

NE, NIJE ŠALA: PAZITE ŠTO JE IZJAVIO JOSE MOURINHO NAKON UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak