IZJAVA KOJA NEMA SMISLA: Pazite kakav biser je prosuo Xavi na presici…

FOTO:

Xavi i njegova Barcelona večeras gostuju kod Viktorije Plzen, češkog prvaka. Iako je utakmica praktički beznačajna, Barca će svakako tražiti pobjedu zbog financijske nagrade.

No, navijači su frustrirani zbog činjenice kako će drugu sezonu zaredom njihovi ljubimci igrati u Europa Ligi. Prošle sezone Xavi je samo trebao dobiti Benficu na svom, a slično je bilo i ove sezone ali koban je bio Inter Milano.

“Mi nemamo zašto igrati, ali za njih je to bitna utakmica. Želimo u dobrom tonu završiti ovo natjecanje. Nedostaje nam zrelosti, imamo puno mladih igrača, a dobili smo i jednu od najtežih skupina u zadnjih nekoliko godina Lige prvaka. Imali smo nekoliko ozljeda, to nije alibi, ali bio nam je problem. Odigrali smo bolje nego prošle sezone, ali i dalje nije dovoljno dobro”, rekao je Xavi pa dodao:

“Sami smo si krivi što nismo prošli dalje. Imali smo šanse, ali smo ih propustili. Neke sudačke odluke i neobične situacije nam nisu išle na ruku, ali moramo prvo biti samokritični. Moramo biti uporni. Sada ćemo igrati Europa ligu. Na dobrom smo putu. Osvajat ćemo titule u 2023. godini.”

Navijačima se nije najbolje svidjela ova presica, a pogotovo kada je bacio priču da su na dobrom putu…

Za analizu utakmice Bayern – Inter kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak